Pedicure Zuiderwijk, Huissen

Ik ben Mariska Zuiderwijk- Polman, Pedicure in Huissen. Ik ben in 2011 afgestudeerd voor de 3 jarige opleiding Pedicure. Na mijn opleiding heb ik de mogelijkheid gehad om een praktijk over te nemen op het winkel centrum in Rijkerswoerd. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Na 3 jaar heb ik besloten om mijn praktijk te verhuizen en mijn praktijk in Huissen vanuit huis te starten. Vanaf mei 2015 open heb ik mijn deuren geopend en help ik iedereen die de voeten zorgvuldig wilt laten verzorgen en/of wilt laten verwennen.

Iedereen is welkom. Of u nu last heeft van uw voeten en vakkundig van uw voetklachten verlost wilt worden of gewoon omdat u zichzelf wilt laten verwennen. Ook mensen die slecht ter been zijn of slecht ziend zijn van harte welkom! Mijn praktijk is op de begaande grond en dus goed bereikbaar.

Wat kunt u van mij verwachten? Ik verzorg voeten met allerlei voetproblemen. In de behandeling verzorg ik de nagels en verwijder ik eelt en indien aanwezig ook kloven en likdoorns. Als u voor de eerste keer komt maak ik een anamnese (klantenkaart) aan waarin ik gegevens noteer door middel van een voetonderzoek en een aantal vragen. Deze anamnese komt in mijn klantenbestand terecht waarin ik verslag doe van elke behandeling en eventuele aandachtspunten die ik heb ondervonden. Ik heb een signalerende functie en zal u dan ook adviseren en indien nodig verwijs ik u door naar een gespecialiseerde collega van mij of naar uw huisarts.

Kwaliteit

Ik werk volgens vastgestelde richtlijnen van de ‘code van de voetverzorger’ van het HBA (Hoofdbedrijfschap Ambachten), deze geeft oa. de normen voor arbo- en hygiëneregels.
provoet, branchevereniging van de PedicureVerder ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Pedicures die aangesloten bij ProVoet zijn altijd gediplomeerd en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in hun vak. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures, en bevordert de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. De link naar hun website: www.provoet.nl

Aangezien ik op afspraak werk is er voor elke klant voldoende tijd voor het behandelen van de voeten. Een afspraak is telefonisch aan te vragen op 06 – 19 19 30 95. Omdat ik tijdens de behandelingen geen telefoon op kan nemen is het erg fijn als u uw naam en telefoonnummer inspreekt. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug. Heeft u na het lezen van deze website nog vragen ook dan kunt u contact opnemen met het bovenstaande nummer.